Vision Osteo Sanum Shilajit – 30 db kapszula

Vision Osteo Sanum Shilajit – 30 db kapszula

8.990 Ft

A Vision Osteo Sanum Shilajit növényi összetevői – Shilajit por, kalcium, D3-, K2-vitamin – segíthetnek a csontritkulás kezelésében és megelőzésében, a csontsűrűség javításában, törés esetén segíthetnek a csontok gyorsabb összeforrásában, ezáltal a csontrendszer általános egészségének megőrzésében.

Átmeneti készlethiány, jelenleg nem rendelhető

Vision Osteo Sanum Shilajit

A Vision Osteo Sanum Shilajit növényi összetevői – Shilajit por, kalcium, D3-, K2-vitamin – segíthetnek a csontritkulás kezelésében és megelőzésében, a csontsűrűség javításában, törés esetén segíthetnek a csontok gyorsabb összeforrásában, ezáltal a csontrendszer általános egészségének megőrzésében. Ezen felül megakadályozhatják a kalcium kimosódását a csontokból, segítséget nyújthatnak a gerincdeformálódása ellen. Jótékony hatással lehetnek a szív- és érrendszerre, a fogakra és a hajra, a körmökre.

A Vision Osteo Sanum készítmény a Shilajit kivonat mellett a szervezet számára szükséges kalciumot, D3-vitamint és K2-vitamint tartalmazza, amely a kalciumot a csontszövetre irányítja és megakadályozza annak lerakódását az erekben. Megakadályozza a kalcium kimosódását a csontokból, segítséget nyújt a gerinc deformálódása ellen, megakadályozva a helytelen testtartást.

Shilajit

A Shilajit a Himalája 2500-5000 méter magas szikláinak különleges gyógyanyaga, amely növényi eredetű szerves (oligoszaccharidok, gyanták, aminosavak, fitoszterinek, növényi savak, benzoátok, enzimek, vitaminok) és szervetlen összetevőknek (kálium, kalcium, vas, foszfor, magnézium, jód) komplex keveréke, ami erősíti az immunrendszert. A Shilajit erős antioxidáns.

Az Indiai Gyógyszerkönyv kiemeli, hogy a Shilajit – a benne lévő kalciumnak és egyéb összetevőknek köszönhetően- hatékonyan részt vesz a csontok egészségének megőrzésében és a csontosodási folyamat elősegítésében.

A Shilajit Magyarországon 1991 óta van forgalomban mint gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, 2009-től pedig étrend-kiegészítő készítmény. Hazai próbák során megállapítást nyert, hogy osteoporosisos esetekben a fájdalom 50%-kal csökkent, densitrometriás vizsgálatok során pedig az athrophia csökkenése volt megfigyelhető a Shilajit alkalmazása során.

A Vision Osteo Sanum Shilajit összetétele 1 kapszulában

  • Shilajit por: 250mg
  • B-6 vitamin: 1,4 mg
  • Folsav: 200mcg
  • K-2 vitamin: 5mcg
  • D-3 vitamin: 2,5mcg
  • B-12 vitamin: 2,5 mcg

Napi adagolás: Napi 1 kapszula reggel étkezés közben bő folyadékkal.

Javasolt mindenkinek, aki erős csontokat, tökéletes tartást, egészséges fogakat, hajat és körmöket szeretne!

A természetesOsteoSanum termék nem csak az egyedülálló formulájának köszönhetően különleges, amely nem csak a szervezet számára szükséges kalciumot ésD3 vitamint tartalmazza, hanem a forradalmiK2vitamint, amely a kalciumot a csontszövetre irányítja és megakadályozza annak lerakódását az erekben.

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, és bár az étrend-kiegészítők koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat, így kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, de jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett önmagában a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Hozzászólások, vélemények

Írja meg elsőként tapasztalatát, véleményét és értékelését a termékről!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár